mandag 28. november 2011

nisseglede?


Det skulle være en liten jobb...To brikker på 20*20 cm, ferdig faldet og med påtegnede nissepar. De lå tekkelig og stille i en restekurv og ventet på rette vedkommende, og Fruen tok de med hjem. For noen år siden. Er det fire år, eller fem?
Den ene er ferdig, den andre har ligget til modning en stund. Det er rart hvordan man aldri lærer at påbegynte broderier aldeles ikke tar nålen i egen hånd og fullfører seg selv...
Selvsagt kan man unnskylde seg med at det egentlig ikke finnes noe sted å legge nissene, men selv om det eneste opplagte ( men kanskje ikke så fine ) stedet pr i dag er på Høvdingens høytalere så er det en dårlig unnskyldning. At man begynner å gå tom for garn er heller ikke noen god grunn ettersom garn kan skaffes.
Nei, det er vel heller så at man atter en gang har gått i fella og kjøpt noe bare fordi det er billig...

Oppdatering!
Det løste seg på en aldeles genial måte. Den ferdige brikken er i dag levert til utstilling. Og siden enhver iherdig husmor ( ahem ) selvsagt har to matchende brikker, en på hver høytaler, så kan man med lett hjerte pakke ned den påbegynte til neste år. Lurt?

2 kommentarer:

  1. He he, ja styr unna impulskjøpene. :-)
    Søte nisser og jeg er sikker på at nå, nå, blir de straks fullført.

    SvarSlett
  2. haha, jeg lånte bort den ferdige til en utstilling som står over jul. så nå kan den påbegynte hvile noen måneder til.

    SvarSlett