tirsdag 17. februar 2009

Sjekk denne!

Fruen følte seg ikke spesielt barnevennlig før det kom egne barn i huset. Det var alltid dette problemet - hva snakker man med dem om?
Nei, det gikk ikke noe særlig det der. Skifte bleier hadde hun heller aldri gjort før W ankom denne verden, og pottetrening hadde man heller ingen overordnet plan med. Det har blitt skiftet atskillige bleier, barn har blitt avvent med det ene og det andre, og stort sett er det hyggelig å være mamma.
Men - det er jo dager hvor man mest av alt drømmer om en strøken leilighet, caffe latte-lørdager og fri tilgang på tv/pc/egen tid. På slike dager pleier fruen å lese denne bloggen,
madmadhousewife.
Ok, den leses ellers også...
Hun er stay-at-home-mom, to barn og bikkje, og fruen mistenker at denne damen er en atskillig råere husmor og betraktelig mer engasjert i barna enn det hun formidler i bloggen. De er bare det at hun tør å skrive om frustrasjoner; dager der man våkner kl 7 og teller ned til man kan ta seg en glass vin for å slippe unna, skuffelsen når barna er syke og må være hjemme -kort sagt alt det man kan føle innimellom men som det er så innmari vanskelig å snakke om fordi det går på morskjærligheten løs. dere oppfordres til å ta turen innom - den oppdateres ikke akkurat daglig - men den er verdt det!

2 kommentarer:

  1. Ay! Four languages, but this isn't one of them! Still, thank you for coming by!

    SvarSlett
  2. Take it easy. I'm just raving about your blog!

    SvarSlett