tirsdag 9. november 2021

Og sånn går no dagan

 


Det er jo sånn at hvis noen skal gå på kurs i helgene så må noen holde kurs i helgene. Og vips endte jeg opp med en god del arbeidshelger på rappen, med noen kurs på dag- og kveldstid i uka i tillegg. 

Nå er størstedelen av høstens kurs vel og vakkert i boks, med noen få unntak, Men, kryss i taket, ingen avlysninger og ingen smitte. Ingen karantene og ingen nærkontakt med corona. 

Jeg har noen blogginnlegg i hodet, men mangler  roen til å få de gjennom tastaturet og ut i den digitale verden. Forhåpentligvis skjer det snart, I tillegg bruker jeg en del av ordene mine på et noe mer langsiktig prosjekt. Jeg  kan jo ikke gi meg med en publisert bok... 

PS. Bildet er fra et dagskurs for gjester fra en polsk delegasjon som jobber med voksenopplæring. Planen var egentlig noe helt annet, men dagen før kurset holdt jeg foredrag og viste bilder og da rykket grunnsøm oppover på lista over teknikker de ville lære.

1 kommentar:

  1. Bunaden jeg har brodert på er levert til sydamen, og jeg har fått tid til andre ting. F.eks. å ta en tur til Oslo og se det nye Munchmuseet. Det blogger jeg om i dag. Spent på hva du skriver på. Lykke til!

    SvarSlett