tirsdag 17. oktober 2017

stjernehimmelGrunnsøm, kontursting, primhull, korssting, franske knuter og leggsøm


Utfordringen var i utgangspunktet å unngå blomster og hjerter. 
I tillegg velagte jeg å styre unna rosafargene mine og holde meg til sølv og blåtoner.
Det begynte med konturene av en stjerne og så har jeg jobbet meg utover.

  

Nå tror jeg at jeg er ferdig, 
men broderiet ligger lett tilgjengelig slik at jeg kan putte inn en stjerne her og der
hvis jeg føler for det.
Hva det skal bli?
Nei si det...
Enn så lenge sier jeg som Lisbeth, Junibackens Pims - det er en salighetstingjeg synes det er hyggelig å bruke de tradisjonelle stingene i nye sammenhenger.

Hva synes du? 
2 kommentarer:

  1. Hallo,
    Leter du etter et anerkjent og akkreditert privatutlånerfirma som gir en livslang mulighet? Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask og enkel måte, personlige lån, billån, boliglån, studielån, virksomhetslån, investeringslån, gjeldskonsolidering og mer. Har du blitt nektet av banker og andre finansinstitusjoner? Trenger du et konsoliderings- eller boliglån? Se ikke lenger som vi har her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi tilbyr lån fra 5000 dollar til 50.000.000 dollar ved svært høye rentesatser på 2%. Kontakt oss i dag via vår e-post nå, og vi vil gjerne gjøre dine økonomiske problemer og tidligere ting, Ingen kredittkontroll kreves, 100% garantert.
    Send oss e-post: (albakerloanfirm@gmail.com).

    SvarSlett
  2. Jeg synes de stjernene dine er fantastisk fine. Kreativt og fint! Du viser hvor lite det er som skal til av garn og stoff som vi gjerne har. og stingene kan vi også om ikke alle så i hvert fall noen av dem. Ellers kan vi jo finne noen andre sting. Kan bli til noe fint å pynte med i hjemmet eller noe å gi bort. Det går fort til jul.......... Og dine gode ideer setter tankeaktiviteten min i gang. Jeg har stoff og jeg har tråd og jeg har.....

    SvarSlett