onsdag 7. juni 2017

Sommer 2017Vi har begynt å planlegge sommerferien. Det vil si at vi har flybilletter til Edinburgh og en vag plan om å leie bil og kjøre til London. Dette har vi tenkt å bruke en ukes tid på, noe som tilsier at vi får svært god tid. Returbilletter er ikke kjøpt, og vi ser for oss en ganske spontan ferie ( bortsett fra at jeg synes det er helt toppers å lese reiseguider og skrive lister over steder vi skal se, bør se og som det hadde vært stas å se når vi likevel bare er så&så langt unna...altså ikke helt spontan)

Hittil har vi kommet opp med følgende must-see:
Kafeen i Edinburgh hvor J.K. Rowling skrev begynnelsen på Harry Potter
Hadrians mur, ihvertfall deler av den...men hvilken del vet vi ikke
Katedralen i Durham
The Bronte Parsonage, hvor Emily, Charlotte og Anne Bronte vokste opp
Highclere Castle, også kjent som Downton Abbey

Enkelte kunne tenke seg å finne det hemmelige utsalgsstedet for Rowan Yarns, hvis noe slik finnes andre steder enn i min fantasiverden, og noen små brodeributikker/håndarbeidsbutikker/bokhandler med uante mengder bøker om håndarbeid. Og for husfredens skyld kan det godt være en koselig kafè i nærheten for de av oss som ikke er så begeistret for garn.
I tillegg kunne vi tenke oss å finne en badeby, gjerne en pastellfarget en som er litt sliten men likevel kul, med god sjømat. Scarborough? Eller noe i Norfolk? Kort sagt, mye er åpent og og tips mottas med takk.

Dette innlegget har ligget klart i noen uker. Første gang jeg skulle publisere det var det terrorangrep i Manchester. I helgen skjedde det i London. Jeg kunne ikke legge ut et innlegg om hvordan vi gleder oss til ferie i England akkurat da. Kanskje passer det ikke nå heller, kanskje skjer det noe igjen i morgen eller neste uke. Kanskje forflytter ondskapen seg til et annet land. Det eneste jeg vet er at terror rammer tilfeldig, og at vi ikke kan la ren redsel styre livene våre. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar