mandag 22. juni 2015

Kreativ sommeruke, dag en


  

 


Det var akkurat så vått  i gresset at vi spiste formiddagsmat inne. Men heldigvis var det tørt nok til at utelek var fullt mulig. 
Vi har definert grenser; opp til det treet, ned til det gjerdet. Vi begynner å bli litt kjent med deltakerne, vi ser hvem som er mest vant til å bruke hendene og vi ser hvem som er mest interessert i å lære noe nytt.

Vi kan gi barna muligheten til å prøve og feile, de får hjelp til å plukke opp masker eller å redusere et stadig økende maskeantall. I tillegg har vi pusset og oljet og så smått begynt å flette sete på krakk.
Jeg skulle ønske jeg hadde klart å formulere meg såpass vettugt selv, men jeg rotet meg bort i en lengre avhandling om mestringsglede og viktigheten av å prøve og feile. Heldigvis hadde jeg en fornuftig frøken på ti år ved siden av meg som kort og godt oppsummerte meg:

Det handler ikke om å strikke den lengste slangen. Det handler om å strikke selv.


Statusoppdatering forøvrig:
antall gruppebytter: 2
antall plaster: 1 
andre skader: 0 


Og i morgen er det en ny dag og nye muligheter. 3 kommentarer:

 1. Fikk lyst å gå på sånn kurs jeg! Har lyst å lære å flette sete på krakk!

  SvarSlett
 2. Glimrende kommentar fra den lille frøkna.

  SvarSlett
 3. Birthday is something that we all should wish Birthday to our whole family, friends, wife, brothers, and also on say
  Happy Birthday on their birthday to them and wish them a best Birthday Wishes by choosing the unique and inspirational Happy Birthday Wishes for our beloved ones. Birthday Quotes also put a life in family relationships and we should useHappy Birthday Quotes when we have our beloved birthdays occasions. To slice the birthday of our dear one we should also present them best Birthday Images with good wishes and but it should be best Happy Birthday Images that they have ever seen, so surprise them on their birthday with lovely and beautiful Happy Birthday Cakes images on email or through hard copy, depend on you.

  SvarSlett