lørdag 25. februar 2012

dagens nips


Noen får visst sånne unger som ikke plukker på noe som helst, som lar godteri stå urørt og telysene får forbli tent istedenfor å blåses ut slik at bord og vegger dekkes med stearindråper.
Det var ikke akkurat slik her da de søte små var små. De forsket, de saumfarte og de endevendte. Og hva angår den delen med godteri? Nåja, der er det ennå mulighet for forbedringer.
På grunn av denne motviljen mot å la noe stå urørt flyttet en del knuselige pyntsaker vekk fra synsfelt og inn i skap. Og der har det blitt stående uten å glede noen som helst  kanskje med unntak av Høvdingen som gjerne skulle levd i et nipsfritt hjem...
I dag vurderer Fruen å la denne damen få slippe ut av skapet igjen, Hun ble innkjøpt i New York for snart sytten år siden, fraktet hjem innpakket i silkepapir og t-skjorter og er et rosenrødt minne om fjorten dager med Storesøster.
Og så er det da mye hyggeligere med litt nips som er samlet her, og der og som ikke alltid blir et lekkert stilleben men som frembringer minner, enn med en hvitmalt orgie innkjøpt på en og samme lønningsdag?

4 kommentarer:

  1. Søt dame, hva ønsker hun å ha i skåla si? Saker med minner kan få plass framme.

    SvarSlett
  2. jeg har prøvd litt forskjellig, men det har ikke vært full klaff ennå. Kanskje en skamklipt peon hadde vært passe?

    SvarSlett
  3. Hmmmm.. Smarties... m&m..... konfektsjokolade kjøpt en grå dag for å lyse opp verden en staket stund... Tommys matmor

    SvarSlett