torsdag 27. oktober 2011

Hjelpen er nær?

Noe av det fine ved å ha en teller på bloggen, er at man også kan få en viss ide om hvordan leserne kommer hit. Noen stuper rett inn via Fru Storlien, andre går veien via twitter eller facebook, mens andre igjen kommer via diverse googlesøk. Og her en dag oppdaget man at statcounter nå også lister opp hvor på lista man er ved diverse søk.
Slik ser Fruen at hun er nummer 1 på søket Fru Storlien, litt lenger ned på lista hva angår kinabunader og stell av bunadskjorter og på 44. plass når man søker på makuleringsmaskin.
Og det er dette siste man ble lett sjarmert av, for en leser kom hit ved å søke på makuleringsmaskin.
Og har isåfall vedkommende lest seg gjennom de 43 sidene foran, de som muligens har en mer faglig eller kjøpsvennlig tilnærming til temaet, før han eller hun kom hit og kunne ha gleden av å lese om sønnens glede over å kunne makulere dårlige prøver?

Og om dere skulle lure på hvordan det gikk med den makuleringsmaskina; den gjør ikke samme nytte nå lenger ettersom karakterer i ungdomsskolen ligger på It´s learning og dermed ikke kan unndras offentlighetens lys i det uendelige...Til glede for noen og bekymring for andre.

ps. Om du er på facebook kan du alltids like Fru Storlien, da får du oppdateringer hver gang det skjer noe ( og du trenger ikke være venn med madamen på ordentlig) . Link ligger i menyen til høyre, under kvirrevitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar