tirsdag 7. mai 2019

Hurra, det blir bok


Jeg liker å tro at jeg er ganske flink til å ta vare på andres hemmeligheter, men mine egne er jeg ikke så flink til å holde på. Det har derfor vært litt ( les veldig) hardt å ikke kunne kvitre ut dette for mange måneder siden:

Jeg skal gi ut bok

Gjengen bak Magasinet Bunad startet opp Smøy Forlag i fjor og da den tredje venninna sendte meg en lenke om at forlaget var interessert i manus og bokideer tenkte jeg at ja, jo, jeg kunne jo prøve lykken.
Og gjett om jeg er lykkelig, for boka kommer til høsten og skal gi dere lyst til å  brodere av hjertens lyst. Jeg har selvsagt lyst til å vise bilder, fortelle om tekster og tanker og hele pakka, men det får vente litt til. Lanseringsdato er ikke endelig satt, tittelen er fremdeles i det blå og det er litt annet som skal på plass. Men - alt dette kommer jeg til å fortelle mer om etterhvert.


Dette er også en av årsakene til at det har vært litt stille her på bloggen i vinter. Jeg har skrevet tekster og fordelt bilder og dette i tillegg til andre jobber og forpliktelser har gjort at tiden ikke har strukket helt til.
Og selvsagt - hver gang jeg har levert noe, fått en tilbakemelding eller tatt noen riktig fine bilder har jeg hatt superlyst til å fortelle og siden jeg ikke har villet si noe før nå har andre forsøk på blogging blitt litt tamme og teite.
Nå har vi tatt de siste bildene, og forlaget har lagt ut en liten filmsnutt fra den seansen på facebook og da er det offisielt og på en måte enda mer sant og spennende ( og bittelitt skremmende).


11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med boken! :)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg! Håper å se en bok som kan gjøre vanlige dødelige i stand til å gjøre mer enn brodering :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det får vi håpe - jeg vil jo gjerne spre litt ( eller mye) broderiglede:)

   Slett
 3. Gleder meg. Og passer bare sååå bra nå som eg etter 25år med montering, for første gang skal brodere ein bunad. Så da blir det bok-kjøp på meg👍😍

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennende:) Hvilken bunad skal du i gang med?

   Slett
 4. Gratulerer! Så spennende! :)

  SvarSlett