søndag 3. mars 2019

siden sist

Neida, jeg tok ikke to ukers vinterferie selv om det kan se slik ut. Ikke har jeg hatt influensa, ikke har jeg gjort noe eksotisk eller uhørt heller. Det finnes rett og slett ingen gode grunner til at det er så stille her.
Nå har jeg pakket koffertene og er klar for en uke med modul 6 i bunadopplæringa, og når jeg kommer hjem fredag skal jeg bytte koffert og dra til Hordaland for å delta på årsmøtet til Hordaland Husflidslag.
Og sånn er det for tiden, ikke akkurat stress, men ganske tettpakka program.

Og forresten - kan vi ikke kjøre spørrerunde?
 Det har vist seg at i perioder med lite blogging er det vanskelig å komme i gang igjen ( omtrent som med trening) . Så, kanskje dere kan gi meg litt drahjelp?

Inntil videre sier jeg som Arnold, I'll be back og ønsker dere en fortreffelig uke.


PS. Nysgjerrig på disse modulene? Her er et innlegg fra i fjor om modul 6
 og et annet innlegg om hele kursrekka.

3 kommentarer:

 1. Håpar du rekk litt egen-broderi innimellom.. 😅
  Eg lurar på:
  Kan du gi tips om tynt og fint ullgarn til broderi? (Tjukkare enn Mora, men tynnare enn zephyr?)
  Når eg skal sy saman ting for gand eller sy på glidelås brukar eg ofte det som mor mi kalla for symaskinsaum. Altså forsting, men som er sydd fram og tilbake, slik at dei går kant i kant. Det er jo ikkje korrekt å kalle dette attersting, for då gar ein lenger sprang på baksida?
  Når vert det broderifestival eller broderisymposium? Er ikkje det på tide? Eg er med! 😋

  SvarSlett
 2. Eg ønskjer meir om det å få store barn, som flyttar ut, finne rytmen i det nye livet. No har begge mine flytta ut, meir eller mindre permanent, slitast mellom å nyte god tid og god plass og bekymre meg over "dei små".

  SvarSlett
 3. Gratulerer som ny styreleder i Norsk Husflidslag! Det skjedde sikkert for en stund siden, men jeg så det først nå, da jeg fikk mitt Norsk Husflid (det tar tid å sende til det store utland..). Regner med det tar "litt" av tida di og.. Hilsen Berit Kristin (-som jobbet på Husfliden en periode ca 2006/7)

  SvarSlett