onsdag 20. juli 2011

på spa


Liggende på en benk i et lite spalokale. Innestengt med en dame som snakker tysk med sterk østeuropeisk aksent. Fra topp til tå smøres man inn, tørr hud fjernes og diverse skavanker påpekes ( da er det egentlig helt ok at ingen av oss er direkte flytende i tysk).
Gradvis dekkes man med sjokolade, og rulles deretter pyntelig inn i plast for mest mulig helbredende effekt. Og mens man ligger der og skal tenke gode tanker, slappe av og la den gode energien strømme gjennom kroppen og gi inspirasjon til økt livsglede og overskudd, melder tanken seg:

Kjære vene, jeg må se ut som et gigantisk marsipanbrød...

5 kommentarer:

 1. Ha ha ha, hadde vel ikke vært bedre med gjørme heller....

  Mens du har vært på spa har jeg sydd meg min første kjole og er veldig kry. Ikke den jeg påbegynte i fjor høst, den mangler fortsatt noen få sømmer.

  SvarSlett
 2. Bare ikke massøsen setter et digert jafs i deg så... ;) rart med det hva hjernen tenker på når den liksom skal slappe av ;) hihi

  kos deg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så artig å lese litt i bloggen din. Årets ferie hørtes virkelig spennende ut. Tror jeg må være litt tøffere og komme meg ut på veien, men det er jo deilig med all inclusive da.

  Hilsen mamman til Andy

  SvarSlett