mandag 4. februar 2013

dreiundviertzig etwasAlder er selvsagt ingen hindring,hver alder sin sjarm og joda, alternativet er jo tross alt verre.
 Likevel...det var mye morsommere å fylle atten, eller fjorten, eller toogtjue.

Men når man nå først skal fylle 43 år så kan man da like gjerne gjøre det i Berlin? Sammen med en av de venninnene som alltid har vært der, og som alltid kommer til å være der. En av de man har så mye å snakke med at vi muligens like gjerne kunne vært i Karlstad. Ikke for det, Karlstad er absolutt en hyggelig by altså . Men det er kanskje litt færre skobutikker der, litt lavere tetthet av hyggelige vinsteder og færre muligheter til å glimte til med skoletysk av typen muss ich in die Schlange stehen? Ich bin dreiundviertzig Jahre alt, heute og ikke minst Wie viel kostet et?

Men neste gang vi skal på tur, da dropper vi bursdager og sånn og reiser når det er hakket mildere. Det var nemlig ikke fullt så temperert i Berlin som Fruen i sin villfarelse trodde en ukes tid før avreise. 
Forøvrig en villfarelse man beskjemmet kom ut av ved å stille om telefonen fra fahrenheit til celsius. Og jada, selvsagt burde jeg ha skjønt at det ikke er 25 varme celsius i Berlin i slutten av januar. Jeg ville bare så veldig gjerne tro det. 

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Og fortsatt god tur :-)

  SvarSlett
 2. ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG!! Ja det har vært noen kjølige uker,januar er desverre en kald måned i Berlin,men så plutselig er det full vårstemning i februar. Men shopping og sightsing holder pulsen oppe! Ha en fortsatt herlig tur å en fin feiring. Hilsen ei som koser seg innendørs på Prenzlauer Berg (:

  SvarSlett
 3. He he, fort gjort å tulle med F og C. Gratulerer med dagen.

  SvarSlett
 4. Ha,ha,ha!!! Du kan jo bare si at du er 29 pluss mva istedet? ;-)

  SvarSlett
 5. Fint i førtiårene:) Jeg er inne i det siste førtiåret, men det går fint det óg;)
  Berlin var fint, men kjølig ja! Var der fra 30.1-3.2. Vi sa det samme - bittelitt hyggeligere når tempen er bedre. Men vi var klar over det og hadde ullongs under buksa. Hadde sjekket yr.no før reisen...
  Gratulere med overstått, uansett:)

  SvarSlett