tag:blogger.com,1999:blog-5398637279269740803.post8105002247082772328..comments2024-03-23T15:40:10.737+01:00Comments on fru storlien: Om kokkeglede og kokkeledefru Storlienhttp://www.blogger.com/profile/05039540755686700893noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5398637279269740803.post-9055547034014037832010-10-20T23:01:02.455+02:002010-10-20T23:01:02.455+02:00Mammadamen: Joika er ikke favoritten av boksmat, m...Mammadamen: Joika er ikke favoritten av boksmat, men det jeg hadde penest bilde av...baking går greit her, jeg har lært meg noen kaker som ikke går galt. bortsett fra når jeg glemmer eggene da.<br />Elisabeth:Takk! men det er liksom mer ok å ikke kunne sy enn å være en katastrofe på kjøkkenet!<br />Pia: Måtte jo vise dem:) Vi må jo ikke kunne alt heller...<br />FruPerez: Du har vært heldig med kone! Og strengt tatt holder det med en matlager pr familie ( det er min trøst) Jeg ville anbefale deg å styre unna Joika! Lapskausen tyr jeg til noe oftere, og trøndersodden har jeg ikke smakt siden den umulig kan være så god som innherradsodden fra barndommen!fru Storlienhttps://www.blogger.com/profile/05039540755686700893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398637279269740803.post-66991337619445343312010-10-20T15:37:26.002+02:002010-10-20T15:37:26.002+02:00Jeg kan ikke lage mat og ikke er jeg spesielt inte...Jeg kan ikke lage mat og ikke er jeg spesielt interessert i å lære det heller, men jeg elsker å spise og har heldigvis en kone som disker opp med de lekreste retter. Hun er lidenskapelig opptatt av mat og vin, jeg er lidenskapelig opptatt av å bli mett (og litt på en snurr) så vi utfyller hverandre godt. Midt i uka går det i fiskepinner, spaghetti og posesuppe her i gården - den "flotte" maten sparer vi til helgene.<br /><br /><br />Joikakaker har jeg til gode å smake, men trøndersodd derimot er en perle blant hermetikken! :)<br /><br />Jeg nekter å slenge meg på matlagingsbølgen, jeg kan andre ting som sikkert blir moderne en gang! ;)<br /><br />Ha en FLOTT dag!:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12330169211942510579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398637279269740803.post-78048065813859932592010-10-20T12:43:49.191+02:002010-10-20T12:43:49.191+02:00Her kom Joika-kakene, ja!
Vi har alle våre talente...Her kom Joika-kakene, ja!<br />Vi har alle våre talenter - du kan sy og ikke lage mat, jeg kan ikke sy, og er heller ikke så flink til å lage mat...(Okei, litt kan jeg. Men det er ikke så avansert. Så vidt over Joikaen...;)Piahttps://www.blogger.com/profile/07539812355445054551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398637279269740803.post-52138573630338360732010-10-20T10:51:51.294+02:002010-10-20T10:51:51.294+02:00Du kan sy, da trenger du ikke kunne lage mat i til...Du kan sy, da trenger du ikke kunne lage mat i tillegg. Det får da være måte på...Elisabeth, innerst i veienhttps://www.blogger.com/profile/01392943504830812217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5398637279269740803.post-26024539531050135902010-10-20T10:32:38.730+02:002010-10-20T10:32:38.730+02:00Hihi, det er definitivt lov, og godt, å servere Jo...Hihi, det er definitivt lov, og godt, å servere Joika-kaker! Like lov som det må være å servere Toros sjokoladekake. Jeg kan godt lage middag, og kose meg med det. men baking kan jeg ikke, og der tyr jeg ofte til enkle varianter. Når det gjelder Joika.kaker, synes jeg det er veldig godt, og serverer gjerne det! <br /><br />Ønsker deg en fin dag, kjære frue:-)Mammadamenhttps://www.blogger.com/profile/10565898380128054894noreply@blogger.com